THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

dilluns, 22 de març del 2010

1ª Prova GES EXTREM 2010 (Bellmunt) - 20/03/10


Dissabte al matí es va encetar una nova edició de la GES EXTREM. Com ja ve sent habitual la prova que obre el calendari és la pujada a Bellmunt.

Així doncs, a les 9 en punt reunió de tots els participant al pàrking del Mercat Municipal (lloc habitual) per fer les 'inscripcions' i explicacions pertinents. Acte seguit cap a Sant Pere rodant suau per la carretera per entrar en calor.

Un cop a Sant Pere, a la plaça, i després de treure'n una mica de roba es va preparar l'engraellat de sortida amb els 10 caps de sèrie al davant. Sobre les 10 del matí va sonar el petard que anunciava la sortida i el començament de l'edició d'enguany de la GES EXTREM.

Pel que fa a la cursa, com sempre la sortida va ser ràpidissima, amb el grup ben estirat ja en els primers metres i amb els 'elites' obrint forat ja abans d'arribar a la Redortra.

El primer en arribar a Bellmunt va ser contra pronòstic en Toni Martínez amb un temps de 30' 05" davant del vigent campió l'Arnau Soler que va entrar a només 30". El podi el va completar en Miki Font amb un temps de 32' 40 ".

Finalment la cursa es va desenvolupar sense cap incidències i es va acabar en un esprint final entre els dos ultims corredors, en Jordi Terron i l'Aitor Acosta, que es va decantar per al primer que va entrar amb un temps de 1h 08'07" amb només 3" de marge sobre el seu seguidor.

Per veure fotos cliqueu aquest enllaç:
La segona prova de la GES EXTREM serà el proper 10 d'Abril en la qual pujarem a la Collada Fonda (Espinavell).

Classificació: