THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

dissabte, 27 de març del 2010

Duatló de Sant Joan de les Abadesses

Avui s'ha celebrat una nova edició de Sant Joan de les Abadesses, on hem tingut representació variada.

Per una banda, l'Angel Arumi ha participat en la categoria sènior on ha debutat i segons paraules seves 'ha patit però li ha agradat molt'.

També ha participat en la mateixa categoria en Marc Riera tot i que aquest ho fet sota els colors del Club Triatló Sant Joan, ha fet el 28è amb un temps de 56 min.

També ha corregut l'Erik Molina en la categoria Pre-benjamí de la Duatló infantil, on ha aconseguit una medalla en quedar en 4rt lloc, el qual s'ha decidit en un apretat esprint final a la recta de meta. La duatló infantil tenia una distància de 400m Running + 1200 m Bici + 500 m Running.

dimecres, 24 de març del 2010

CALENDARI 2010

Aprofitant que tenim aquest espai, hem prenc ña molèstia de penjar-hi  el flyer de la temporada amb el calendari oficial d'enguany.

Recordeu qu aquest any el calendari està format per 5 curses de BTT (les 4 primeres), una duatló i una cursa de running.

Tanmateix hi haurà dues classificacions, una exclusiva per a les proves de BTT i  una classificació total per als que a més a més de la BTT vulgueu fer la duatló i la cursa a peu.

Un GES EXTREM al Duatló infantil de la Garrotxa

Diumenge es va disputar a Castellfollit de la Roca la 7ª Duatló infantil de la Garrotxa.

El GES EXTREM va tenir un representant en dita cursa, l'Erik Molina de 7 anys que va participar-hi en categoria Mini-Benjami.

L'Erik va fer un abona cursa posant-se entre els 10 primers en els primers metres de cursa a peu i que va aconseguir posar-se en 4ª posició just entrant a boxes, però la seva inexperiència li va jugar una mala passada i va perdre molt temps en pujar a la bici perdent la posició.

En el tram de bici va aconseguir mantenir el 5è lloc però lluny dels primers corredors que eren algon més experimentats amb la bici. En L'ultim tram a peu va aconseguir retallar alguns metres però no va aconseguir agafar al corredor del davant.

Al final l'Erik va fer una meritòria 5ª posició en el seu debut en duatlons va estar apadridant per a la ocasió per en Marc Riera, el nostre company que havia participat moments abans en la categoria sènior de la prova i que va obtenir una bona posició 23è amb un temps de 1:00:58.

Pel que fa a l'Erik ja espera poder tornar a representar-nos la setmana vinent al duatló de Sant joan de les Abadesess on participarà en categoria Benjami.

Anims i bona sort!

dilluns, 22 de març del 2010

1ª Prova GES EXTREM 2010 (Bellmunt) - 20/03/10

Dissabte al matí es va encetar una nova edició de la GES EXTREM. Com ja ve sent habitual la prova que obre el calendari és la pujada a Bellmunt.

Així doncs, a les 9 en punt reunió de tots els participant al pàrking del Mercat Municipal (lloc habitual) per fer les 'inscripcions' i explicacions pertinents. Acte seguit cap a Sant Pere rodant suau per la carretera per entrar en calor.

Un cop a Sant Pere, a la plaça, i després de treure'n una mica de roba es va preparar l'engraellat de sortida amb els 10 caps de sèrie al davant. Sobre les 10 del matí va sonar el petard que anunciava la sortida i el començament de l'edició d'enguany de la GES EXTREM.

Pel que fa a la cursa, com sempre la sortida va ser ràpidissima, amb el grup ben estirat ja en els primers metres i amb els 'elites' obrint forat ja abans d'arribar a la Redortra.

El primer en arribar a Bellmunt va ser contra pronòstic en Toni Martínez amb un temps de 30' 05" davant del vigent campió l'Arnau Soler que va entrar a només 30". El podi el va completar en Miki Font amb un temps de 32' 40 ".

Finalment la cursa es va desenvolupar sense cap incidències i es va acabar en un esprint final entre els dos ultims corredors, en Jordi Terron i l'Aitor Acosta, que es va decantar per al primer que va entrar amb un temps de 1h 08'07" amb només 3" de marge sobre el seu seguidor.

Per veure fotos cliqueu aquest enllaç:
La segona prova de la GES EXTREM serà el proper 10 d'Abril en la qual pujarem a la Collada Fonda (Espinavell).

Classificació:

dimarts, 16 de març del 2010

Arrenca la Temporada

Dissabte comença la temporada, així que esperem que estigueu tots en forma i que tingueu les cames a punt, que comença el compte enrera.

Recordeu que ens trobarem dissabte a les nou del matí al pàrking del Mercat Municipal com és habitual on farem inscripcions i entrega de dorsals.

dissabte, 6 de març del 2010

L' adreça antiga

Per als que volgueu recordar edicions passades passo l'enllaç a l'adreça antiga.

divendres, 5 de març del 2010

ESTRENA DEL BLOG

Salut companys!

He creat aquest blog per tal de intentar deixar una mica d'escrit de les curses i sortides que anem fent durant la temporada. Ja siguin a la GES EXTREM com fora d'ella però sempre relacionada amb els membres que la formen