THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

dimecres, 24 de març del 2010

Un GES EXTREM al Duatló infantil de la Garrotxa

Diumenge es va disputar a Castellfollit de la Roca la 7ª Duatló infantil de la Garrotxa.

El GES EXTREM va tenir un representant en dita cursa, l'Erik Molina de 7 anys que va participar-hi en categoria Mini-Benjami.

L'Erik va fer un abona cursa posant-se entre els 10 primers en els primers metres de cursa a peu i que va aconseguir posar-se en 4ª posició just entrant a boxes, però la seva inexperiència li va jugar una mala passada i va perdre molt temps en pujar a la bici perdent la posició.

En el tram de bici va aconseguir mantenir el 5è lloc però lluny dels primers corredors que eren algon més experimentats amb la bici. En L'ultim tram a peu va aconseguir retallar alguns metres però no va aconseguir agafar al corredor del davant.

Al final l'Erik va fer una meritòria 5ª posició en el seu debut en duatlons va estar apadridant per a la ocasió per en Marc Riera, el nostre company que havia participat moments abans en la categoria sènior de la prova i que va obtenir una bona posició 23è amb un temps de 1:00:58.

Pel que fa a l'Erik ja espera poder tornar a representar-nos la setmana vinent al duatló de Sant joan de les Abadesess on participarà en categoria Benjami.