THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

dimarts, 13 d’abril del 2010

2ª Prova GES EXTREM 2010 (Collada Fonda) - 10/04/10

Dissabte es va disputar la 2ª prova de la GES EXTREM. Un total de 26 corredors varem participar en una cursa de 9 Kms que arrencava a Espinavell i que acabava a peus del Costabona.

La primera recta de quasi 4kms, va començar a definir posicions, amb l'Arnau, en Toni, en Miki i en Tarrés entre d'altres al capdavant. Poc a poc es formaven els grupets, doncs mes enrera hi hauria en Xevi, en Cristian, en David, en Marc,... grups com el format per en C. Sadó, en Sam i en Jaume C. o el que tancava files amb en Xevi R., en jordi T., en Carles S i l'Aitor que es va trobar amb en Chapa que baixava en haver d'abandonar en les primers kms. per problemes amb el genoll

Mica a mica els grups es van anar estirant i les posicións es varen acabar de definir. El podi va estar molt disputat, doncs el primer lloc es va decidir en un esprint entre l'Arnau i en Toni M. i que va acabar amb la victòria de l'Arnau per només 6segons de diferència. El tercer lloc va ser per en Miki repetint així la posició de l'anterior cursa. Mica mica varen acabar d'arribar la resta, en Tarrés, en Xevi, en Cristian, en David,... i així fins a l'Aitor que va entrar a 40 minuts del primer.

Ara en la Classificació genereal, l'Arnau i en Toni estàn empatats en el primer lloc amb 190 punts  i en Miki ocupa el tercer lloc amb 160.

Podeu veure la resta de la classificació a sota:

Classificació Individual COLLADA fONDA



Classificació General Provisional a dues proves