divendres, 23 d’abril del 2010

Duatló de Vilanova del Camí

La cantera de la colla puja forta!!

Aquest diumenge passat l'Erik Molina va tornar a córrer una nova duatló amb el maïllot de GES EXTREM.

La cursa que constava de 400 m Running + 1080 m BTT + 400 m Running va estar bastant igualada al capdavant. Al entrar a boxes en la primera trancisió l'Erik anava en 3ª posició, però per problemes amb la bicicleta (encara li va algo gran) va baixar unes quantes posicions.

En el tram en bici va poder recuperar algun lloctot i que de nou la transició el faria perdre temps. En l'últim tram a peu va aconseguir superar alguns corredors i va entrar finalment en la 4ª posició final de la categoria Pre-Benjamí.

Val a dir que en la mateixa cursa varen participar Didac i Laia salarich també de Torelló que varen fer 2on i primera de les seves categories.

dimecres, 14 d’abril del 2010

MATERIAL PERDUT?

Dissabte passat en acabr la prova de la Collada Fonda, algú es va deixar una bossa al cotxe del pare Tarrés. El que l'hagi trobat a faltar que es posi en contacte amb nosaltres que li tenim guardada.

Duatló Ciutat de Vic

Diumenge passat es va disputar la Duatló ciutat de Vic.

En Xevi Codony va participar-hi en nom del GES EXTREM i va acabar en 67ª posició. També i va participar-hi en Marc Riera que va ser 33è.

D'altra banda en categoria infantil l'Erik Molina que també corria com a GES EXTREM va aconseguir un amedalla en acabar en la 4ª Posició.

dimarts, 13 d’abril del 2010

2ª Prova GES EXTREM 2010 (Collada Fonda) - 10/04/10

Dissabte es va disputar la 2ª prova de la GES EXTREM. Un total de 26 corredors varem participar en una cursa de 9 Kms que arrencava a Espinavell i que acabava a peus del Costabona.

La primera recta de quasi 4kms, va començar a definir posicions, amb l'Arnau, en Toni, en Miki i en Tarrés entre d'altres al capdavant. Poc a poc es formaven els grupets, doncs mes enrera hi hauria en Xevi, en Cristian, en David, en Marc,... grups com el format per en C. Sadó, en Sam i en Jaume C. o el que tancava files amb en Xevi R., en jordi T., en Carles S i l'Aitor que es va trobar amb en Chapa que baixava en haver d'abandonar en les primers kms. per problemes amb el genoll

Mica a mica els grups es van anar estirant i les posicións es varen acabar de definir. El podi va estar molt disputat, doncs el primer lloc es va decidir en un esprint entre l'Arnau i en Toni M. i que va acabar amb la victòria de l'Arnau per només 6segons de diferència. El tercer lloc va ser per en Miki repetint així la posició de l'anterior cursa. Mica mica varen acabar d'arribar la resta, en Tarrés, en Xevi, en Cristian, en David,... i així fins a l'Aitor que va entrar a 40 minuts del primer.

Ara en la Classificació genereal, l'Arnau i en Toni estàn empatats en el primer lloc amb 190 punts  i en Miki ocupa el tercer lloc amb 160.