divendres, 23 d’abril del 2010

Duatló de Vilanova del Camí

La cantera de la colla puja forta!!

Aquest diumenge passat l'Erik Molina va tornar a córrer una nova duatló amb el maïllot de GES EXTREM.

La cursa que constava de 400 m Running + 1080 m BTT + 400 m Running va estar bastant igualada al capdavant. Al entrar a boxes en la primera trancisió l'Erik anava en 3ª posició, però per problemes amb la bicicleta (encara li va algo gran) va baixar unes quantes posicions.

En el tram en bici va poder recuperar algun lloctot i que de nou la transició el faria perdre temps. En l'últim tram a peu va aconseguir superar alguns corredors i va entrar finalment en la 4ª posició final de la categoria Pre-Benjamí.

Val a dir que en la mateixa cursa varen participar Didac i Laia salarich també de Torelló que varen fer 2on i primera de les seves categories.