THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

dimarts, 1 de juny del 2010

Preparant la Duatló G.E.

Aquest matí hem fet un primer test dels trams a peu per a la Duatló GE que es disputarà al Setembre.

Haviem de comprovar certs aspectes abans de donar llum verda al traçat que a hores d'ara podem dir que hem aprovat.

El primer tram (7,5 Kms) surt de les piscines i s'enfila en direcció al castell dels moros fins a la casa dels panells solars on trenquem cap a la dreta en direcció a Sant Vicenç, seguim la pista fins a trobar font de Nogueres.

Seguim recte la carretera com en la cursa a peu de l'any passat i en arribar al trencant que en feia tornar aquest cop seguim per un camo de dret fins a trobar una tanca que vorejem uns metres fins a trobar el pas i enfilem camí amunt. El camí no té practicament pèrdua i mica en mica, a mida que es fica dintre del bosc es fa més i més estret i va pujant més i més, sobretot en els últims metres en que arribem a una fita que ens marca el Castell de Torelló a mà esquerra.

 A partir d'aquí agafem el camí que ressegueix la carena del Castell fins a coronar-lo. Un cop dalt, baixem per la par del darrera del Castell resseguint la carena i anat a buscar el camí pedregós on anys enrera es va disputar la contrarellotge GE i que enguany recuperarem en el tram de BTT de la duatló. Arribem a la pista de ciment i ens deixem anar fins a les piscines.

El segon tram molt més curt (1,5 Kms aprox) surtde nou de les piscines i baixa per entre les naus del poligon industrial fins a trovar el camí de pedres que puja de nou cap a la zona esportiva i les escoles i retornem al punt d'inici on hi ha l'arribada.
 
Un cop feta aquesta prova podem asegurar-vos que està a l'abast de qualsevol dels participants actuals a la GES EXTREM, doncs encara que no sigueu molt hàbil amb el Running, és totalment factible per tothom. A cas hi ha algú que no es vegi amb cor de pujar al Castell dels Moros amb pas alegre??
 
Pel que fa al tram en BTT serà molt semblant a la contrarellotge que varem fer fa un parell d'anys amb algunes petites diferències en el traçat.
 
La sortida serà desde les piscines (zona boxes) i pujarem per la pista per anar a buscar el camí de rocs que va cap al Castell (tram compartit amb els que baixin de Running) i trencarem per el corriol que surt al camí de la Palmerola, a on baixarem uns metres per girar a l'esquerra i pujar fins al Sot gran a on baixarem per l'esquerra de nou cap a la trialera que surt al costat del carro fins a Vilaseca A Vilaseca travessarem el petit túnel (tram compartit amb els que tornen de BTT) i anirem a pujar a Comadebó per comprobar si som galls o gallines i sortirem al cementiri de Borgonyà. Arribats al cementiri a diferència de la cursa contrarellotge NO baixarem cap al txiringuito si no que travesserem el poble i pujarem fins al Restaurant la Fura i anirem per un corriol fins al camí de Vilaseca (compartit amb els que Comencen el tram en BTT) i ja només ens quedarà fer la llarga pujada fins a les piscines per fer la transició.
 
No hi ha excusa, esperem veureus a tots a la sortida, que teniu molt de temps per prepara-vos i entrenar-vos!!.
 
Esperem tenir aviat els trams definitius ja passats en tracks pels GPS i poder-los penjar al blog.