THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

dimarts, 27 de juliol del 2010

4ª Prova GES EXTREM 2010 (Vallter)

Avui hem corregut la quarta prova de la Ges Extrem d'enguany. La cursa tenia l'alicient de que era la darrera en format BTT i per tanta s'hi decidia el lideratge de l'especialitat.



D'entrada el Maïllot de campió semblava que hauria de ser cosa de dos, doncs en Toni M. i l'Arnau (que estaven empatatats a punts al capdavant de la classificació) no estaven disposats a deixar-se passar així com així. D'altra banda corredors com en Miki o en Cristian arribaben a Vallter amb una forma excepcional.



Com sempre reunió al Mercat Municipal i amb els cotxes direcció a Camprodon, des d'on vàrem sortir tots junts cap a Setcases per la carretera per anar escalfant motors i cames. Com sempre, un cop a Setcases i fet el tipic ritual de rebaixar pes a base de buidar la bufeta, hem preparat la graella de sortida amb els dos màxims aspirants al capdavant.



Un cop ha esclatat el petard que donava la sortida, s'han acabat les amistats i tothom corre contra tothom. En Miki semblava que el petard se l'havia fotut al cul de tan ràpid que ha sortit. Els que estaven a les posicions del darrera, en pocs metres ja han perdut de vista el grupet capdavanter.

Ja al cim de Vallter, la cursa l'ha guanyat en Toni Martinez amb un temps final de 41:38, seguit de l'Arnau amb un temps de 43:56 i en Cristian amb 45:10. El títol de campió de la Ges Extrem 2010 BTT, se l'ha endut en Toni M. que empatat a punts i victòries amb L'Arnau s'ha erigit campió gràcies als seus millors temps de Bellmunt i Vallter.

El Maïllot vermell (novetat d'enguany) i que pretén valorar l'esforç al correder que tot i correr totes les curses ha quedat en últim lloc ha estat per en Jordi Terron.

Fins aquí el campionat del GES EXTREM BTT 2010. Acabem si, però la lluita continua amb la Duatló Ges Extrem el dia 4 de Setembre que junt amb les 4 curses de BTT i la cursa de running que tindrà lloc al Octubre serveix per puntuar a la general combinada de la GES EXTREM 2010 TOTAL.

dijous, 1 de juliol del 2010

Data final per Vallter

Hei gent!

Que m'he colapsat, el dia definitiu serà el dia 17 de Juny l'Hora i el lloc de trobada els mateixos de l'entrada
anterior.

Apa, fins a llavors.