THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

dimarts, 29 de juny del 2010

Nova data per Vallter

Ja tenim nova data per la cursa deVallter.

El dia serà el 10 de Juliol. Recordeu que aquesta és l'última cursa i que en ella es decidirà el guanyador del campionat d'enguany que ara per ara està amb un frec a frec entre en Toni M. i l'Arnau S.

També hi ha altres lloc a decidira la zona mitja de la taula, així no hi falteu!

Com sempre el lloc de reunió serà al mercat municipal de Torelló i l'hora a les 7:30 del matí puntualísssims.

Hem abançat una mica l'hora ja que enb aquest temps fot molta calor i tenim una horeta llarga de camí fins a Camprodon més el que triguem després a pedalar fins a Setcases.

Vinga, us hi esperem a tots!.

divendres, 11 de juny del 2010

Ajornada la prova de Vallter

Si companys, s'ajorna la última prova de la Ges Extrem d'aquest any.

Les previsions del temps que no són molt bones en aquella zona per dissabte i el fet de que hi hauria moltes baixes ens ha portat a prendre la decisió d'ajornar la cursa per més endavant.

En principi queda fixada la data per al 17 de Juliol (3ª setmana de Juliol) que és la data en que sempre s'ha disputat.

Vinga doncs teniu un més de extra per preparar-la.

dimarts, 1 de juny del 2010

Preparant la Duatló G.E.

Aquest matí hem fet un primer test dels trams a peu per a la Duatló GE que es disputarà al Setembre.

Haviem de comprovar certs aspectes abans de donar llum verda al traçat que a hores d'ara podem dir que hem aprovat.

El primer tram (7,5 Kms) surt de les piscines i s'enfila en direcció al castell dels moros fins a la casa dels panells solars on trenquem cap a la dreta en direcció a Sant Vicenç, seguim la pista fins a trobar font de Nogueres.

Seguim recte la carretera com en la cursa a peu de l'any passat i en arribar al trencant que en feia tornar aquest cop seguim per un camo de dret fins a trobar una tanca que vorejem uns metres fins a trobar el pas i enfilem camí amunt. El camí no té practicament pèrdua i mica en mica, a mida que es fica dintre del bosc es fa més i més estret i va pujant més i més, sobretot en els últims metres en que arribem a una fita que ens marca el Castell de Torelló a mà esquerra.

 A partir d'aquí agafem el camí que ressegueix la carena del Castell fins a coronar-lo. Un cop dalt, baixem per la par del darrera del Castell resseguint la carena i anat a buscar el camí pedregós on anys enrera es va disputar la contrarellotge GE i que enguany recuperarem en el tram de BTT de la duatló. Arribem a la pista de ciment i ens deixem anar fins a les piscines.

El segon tram molt més curt (1,5 Kms aprox) surtde nou de les piscines i baixa per entre les naus del poligon industrial fins a trovar el camí de pedres que puja de nou cap a la zona esportiva i les escoles i retornem al punt d'inici on hi ha l'arribada.
 
Un cop feta aquesta prova podem asegurar-vos que està a l'abast de qualsevol dels participants actuals a la GES EXTREM, doncs encara que no sigueu molt hàbil amb el Running, és totalment factible per tothom. A cas hi ha algú que no es vegi amb cor de pujar al Castell dels Moros amb pas alegre??
 
Pel que fa al tram en BTT serà molt semblant a la contrarellotge que varem fer fa un parell d'anys amb algunes petites diferències en el traçat.
 
La sortida serà desde les piscines (zona boxes) i pujarem per la pista per anar a buscar el camí de rocs que va cap al Castell (tram compartit amb els que baixin de Running) i trencarem per el corriol que surt al camí de la Palmerola, a on baixarem uns metres per girar a l'esquerra i pujar fins al Sot gran a on baixarem per l'esquerra de nou cap a la trialera que surt al costat del carro fins a Vilaseca A Vilaseca travessarem el petit túnel (tram compartit amb els que tornen de BTT) i anirem a pujar a Comadebó per comprobar si som galls o gallines i sortirem al cementiri de Borgonyà. Arribats al cementiri a diferència de la cursa contrarellotge NO baixarem cap al txiringuito si no que travesserem el poble i pujarem fins al Restaurant la Fura i anirem per un corriol fins al camí de Vilaseca (compartit amb els que Comencen el tram en BTT) i ja només ens quedarà fer la llarga pujada fins a les piscines per fer la transició.
 
No hi ha excusa, esperem veureus a tots a la sortida, que teniu molt de temps per prepara-vos i entrenar-vos!!.
 
Esperem tenir aviat els trams definitius ja passats en tracks pels GPS i poder-los penjar al blog.