THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

diumenge, 16 de maig de 2010

3ª Prova GES EXTREM '10( Cabrera)

Una nova cursa de la Ges Extrem d'enguany, la de Cabrera. Una cursa que era nova dins la competició ja que no l'haviem fet mai. També era nou el format, ja que no haviem fet mai cap cursa que no fos tot pujada ni cap de tant llarga.

La veritat és que durant la setmana a mi hem feia una mica d'ansia de fer-la només de pensar-hi degut a que feia molts dies que no anava amb la bici (desde l'última cursa a la Collada fonda).

Vint-i-quatre corredors hem sigut els que ens hem retrobat al mercat municipal a les 9 del matí amb ganes de patir una mica i de 'disfrutar' en certa manera de la matinal de dissabte amb la bicicleta.

Hi ha hagut baixes de pes avui, en 'Chapa', en Sam, en Tarrés,... però que s'han suplit amb alguna novetat, com la Núria Fernandez i l'Arnau Cucurull. Benvinguts a la colla!!

Bé després de una mica de xerrameca, hem enfilat cap a casa de l'Hora des d'on hem fet la sortida ben bé al trencant que porta a Lourdes. En Xevi a tirant el petard, (això li agrada) i tots disparats com un cohet. algun encara tenia esma d'arrencar aixecant la roda. 

Al principi molta boira i en poca estona ja no es veien els corredors del capdavant. El grup s'ha enat estirant i als poc kms es definien posiscions. En Miki Font que havia fet dos podies en les anteriors curses ha tingut que abandonar en els primers quilòmetres, ja que ha trencat el canvi en una pujada.

Ja a Cabrera, el primer lloc se l'han disputat de nou a l'esprint l'Arnau i en Toni M. entrant amb un temps de 53 min 40 seg. i que aha acabat guanyant de nou l'Arnau. El tercer lloc del podi ha estat per en Cristian  que dia a dia es va posat més i més fi. La resta hem anat entrant esglaonadament, entrant l'últim amb un temps de 1h 38min.

Bé, això ha estat tot el que ha donat la cursa d'avui. Les classificacions intentarem penjar-les durant la setmana.