THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

dilluns, 6 de setembre del 2010

Cursa de Muntanya Ges Extrem 2010

Dissabte passat va tenir lloc la 2ª cursa de muntanya Ges Extrem. Aquest any com ja sabeu la feiem per la zona de Bellmunt tot pujant la Serragrenayda per el Collde Duec i baixant per ell camí vell de Bellmunt.

Poc vàrem ser els agosarat de la matinal en fer acte de presència a la sortida, només 9 valents/es vàrem gosar de córrer els 7,5 kms amb 550 de desnivell positiu acumulat amb una calor i una xafogor més que notable.

La sortida com sempre ens la va marcar un petard a les 9:40. cames ajudeu-me i tots cap amunt. Aviat el grups es va anar estirant i les posicions es van anar definit. En arribar a Bellmunt teniem avituallament, tot un luxe, però és que la Ges Extrem cada vegada éstà millor organitzada tot i els problemes actuals per poder-nos reunir per concretar detalls.

El primer en creuar la linia de meta va ser en Xevi Codony amb un excel·lent temps de 44:55, seguit d'en Toni Martínez. El podi el va completar en Jaume Castells, seguit de la Nuria Fernandez, en Pere Vila i l'Ana Guiteras. La classificació és va tancar amb en J. Molina en 7è lloc seguit d'en Sam i en Xevi Rubio que va fer un gran esforç per arribar a Bellmunt en la seva primera experiència amb les curses de muntanya.

Classificació Cursa de Muntanya Ges Extrem 2010

Classificació General Total (BTT+Running)
NOTA:
Des de l'organització volem donar les gràcies a en David i en Margi que vàren fer una gran feina al marcar el traçat, així com als col·laboradors del dia de la cursa, la Mónica que va estar a la Sortida / Arribada, i l'Emili que era adalt a Bellmunt fent de Control / Avituallament. També als pocs que vàreu venir a córrer aquest dia. Sense tots vosaltres la G.E. no existiria.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No vaig poder venir, corriem a la tarda amb Mtb, pero m'alegro que anes be! Sou collunuts!!
Cristian

Pere ha dit...

Jo vaig ser dissabte a la cursa de muntanya GES EXTREM 2010 i haig de dir UN 10!!! Tant per la gent que van triar el recorregut "molt guapo" com per la gent que el dia abans van marcar el recorregut amb tots els detalls, com si es tractés d’una cursa d’alt nivell. Cinta en tot el recorregut, també els cartells corresponents cada km 7, 6, 5 i fletxes en els punts més perdedors, el control a Bellmunt (avituallament tot el beure i barretes que volguessis) i a l’arribada tertúlia i un piscolabis “collonut”. Llàstima que amb la feina que comporta preparar tot aquest “tinglado” no hagi pogut ser aprofitada per més gent. Espero que l’any que ve es pugui repetir.

També us animo a participar a la duatló que estan preparant la gent de GES EXTREM.

A falta d'una cursa, en Jaume em té el peu al coll... per cinc puntets!

Pere.